Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (3.73 secunde)
Vom sarbatori caderea bulinei printr-o petrecere stradala, in cadrul evenimentului stradal FESTInunta cu surprize, unde am pregatit orchestra, covor rosu, miri si mirese, baloane, tombola cu premii si multa veselie.
In timp ce Carol, managerul companiei, incearca sa opreasca planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomina la birou, acesta apeleaza la colegii lui care sa-l ajute sa puna totul la cale.
Dupa ce artista a dansat pe malul marii, a pus in scena o petrecere la piscina, impreuna cu o trupa de dansatori.
de a face o petrecere la care sa-i invit pe toti. Si mi-a venit ideea senzationala, a 3- a dorinta, ca in loc de cadouri sau flori sa ii rog sa doneze pentru un caz special!
Zdob si Zdub a zguduit industria muzicala timp de 20 de veri, venind de fiecare data cu o explozie de energie inegalabila, piesele lor devenind indispensabile la orice petrecere reusita.
Poverile sunt pentru umeri suficient de puternici incat sa le duca Frumoasa Scarlett il cunoaste pe Rhett la o petrecere, dupa ce acesta a auzit-o facandu-i o declaratie de dragoste iubitului ei de atunci, Ashley Wilkes, in biblioteca, in timp ce domnisoarele cuminti isi faceau somnul de dupa-amiaza.
Iar daca nu aveti drum pe la Bookfest ori prin Banesti, prietenii nostri de la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City va asteapta la o petrecere cu peripetii.
Pretul de intrare la petrecere, pe perioada celor doua zile - 25 RON. Cazarea a fost gratuita -la cort sau contra cost - la hotelul din complex.
Pe 23 iulie, la Gymboland Afi Coroceni, locul in care toti copiii sunt fericiti, a avut loc o petrecere de zile mari in cinstea lui Alexei Simpatic, cu ocazia implinirii a sapte ani.
- Daca ai fi fost intrebata, inainte de a veni pe lume, ai fi ales sa vii la aceasta petrecere pe care o traim cu totii?
Daca ai castigat alegerile, dai o petrecere. Daca vine in control, dai o sacosa. Daca ti-a crescut la loc, dai cu lama.
La petrecere au luat parte oficialitati precum: senatorul Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean, Vasile Iliuta, primarul Daniel Dragulin, viceprimarii Viorel Ivanciu si Dragos Coman, jurnalisti, precum si alte personalitati din lumea artistica.
Recent, am fost surprins placuta sa ii ascult intr-o seara pe componentii trupei Dumbrava, in incinta Restaurantului Dumbrava, decorat intr-un stil vanatoresc.
BALUL ZIARISTILOR, dupa 69 de ani, invitatia Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania La implinirea unui secol de existenta a U.Z.P.R., am hotarat sa organizam, dupa 69 de ani de la ultima intiativa de acest fel, o intalnire de socializare, de petrecere placuta a timpului impreuna, la un BAL al ZIARISTILOR, precizeaza reprezentantii uniunii intr-un comunicat.
Pretul de intrare la petrecere, pe perioada celor 2 zile, este de 25 lei. Cazarea se poate face la cort, gratuit sau contra cost la hotelul din complex.
Trippy Animation Night, noaptea filmelor psihedelice si avangardiste, va parasi in acest an sala de cinema si se va transforma intr-o petrecere electrizanta, dedicata spectatorilor care nu se feresc sa iasa din zona de confort.
Editura Cartile Tango va invita cu bucurie la o petrecere intre prieteni dedicata cu ocazia lansarii noii editii a revistei Tango - Marea Dragoste, si la o noua intalnire cu autoarele cartii Simona, Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, deopotriva editoare ale revistei.
Ideea e sa se asorteze cu o petrecere de Anul Nou sau prilejuite de o alta ocazie, ne-a spus Valentin Nichifor, care este de profesie inginer.
La aceasta campanie s-au alaturat medici si instructori specializati in derularea unor activitati specifice copiilor prin asocierea sportului cu distractie, muzica, prieteni noi, adica un mod sanatos de petrecere a timpului.
Primiti o propunere pentru a participa la o petrecere cu scop caritabil sau va oferiti voluntar intr-un proiect de sprijin a unor persoane nevoiase si asta face sa va simtiti mai bine.
google-analytics.com